dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident. GALERIE FOTO

05 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie pe străzile din județul Constanța. O femeie de 43 de ani și-a pierdut viața după ce o mașină a intrat în parapet pe DN 22A, în dreptul localității Sibioara. O altă femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină duminică, 5 iunie, în urmă cu puțin timp, pe DN 22, în dreptul localității Sibioara.

Potrivit primelor informații, trei persoane au rămas încarcerate.

La fața locului intervine Detașamentul Fripis cu un echipaj SMURD și o Descarcerare, Stația Midia cu o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă și Detașamentul Palas cu un echipaj SMURD C și un echipaj SAJ.

Intervenția este în desfășurare.

UPDATE. Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, la fața locului au fost găsite trei victime. Din nefericire, femeie a fost declarată decedată.

Ce spun pompierii

În jurul orei 18.47, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 22A, în dreptul localității Sibioara, unde un autoturism a lovit parapetul de pe marginea drumului. 

În urma accidentului au rezultat trei victime încarcerate, două femei și un bărbat. 

Încă din timpul apelului, către locul accidentului au fost alocate O autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, o Descarcerare, un SMURD tip B și un SMURD tip C.

Din păcate, uneia dintre victime, o femeie de 43 de ani i s-a constatat decesul la fața locului de către echipajul cu medic. Cea de-a doua femeie a fost transportată la Spitalul Județean Constanța. Iar șoferul, bărbatul, a refuzat transportul la spital. 

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233