dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Doi tineri au murit, iar cinci sunt în stare gravă, după ce au consumat droguri la un festival de muzică

NAȚIONAL. Doi tineri au murit, iar cinci sunt în stare gravă, după ce au consumat droguri la un festival de muzică
05 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Distracție cu final tragic. Doi tineri au murit, iar alți cinci se află în star egravă după ce au încercat mai multe tipuri de droguri și au făcut supradoză, la un festival de muzică din Capitală.

Potrivit Observator News, în prima noapte de festival, şapte tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce au consumat substanţe ilegale. Doi dintre ei au murit. Un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova a murit în ambulanţă în drum spre spital, iar celălalt era la Terapie Intensivă, la secţia de toxicologie a Spitalului Pantelimon. În total, 21 de persoane au primit îngrijiri medicale la festival, doar în prima noapte.

Şi azi-noapte, mai mulţi tineri au avut nevoie de îngrijirea medicilor. Un băiat abia se mai ţinea pe picioare când a fost preluat de Jandarmi. Organizatorii susţin că au luat toate măsurile necesare pentru a preveni incidente de orice fel, menționează sursa citată.

Reacția oficialilor festivalului

SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalitățile, educarea publicului în acest sens.

În ceea ce privește evenimentele regretabile de vineri seară, menționăm faptul că echipajele SMURD și Ambulanță au acționat rapid pentru a le oferi primul ajutor persoanelor în nevoie, la față locului și transport de urgență la spital”, se arată într-un comunicat transmis ulterior de organizatori, potrivit gandul.ro.

Organizatorii mai susțin că au luat toate măsurile necesare pentru a preveni incidente de orice fel.

La intrarea în perimetrul evenimentului, echipele de securitate controlează în detaliu fiecare persoană care accesează zona. Ca o confirmare a poziției pe care o luăm, reprezentând totodată o constanța pentru noi, este și parteneriatul de anul acesta cu Agenția Națională Antidrog, care este prezența la eveniment cu puncte de informare, într-o campanie de prevenire a consumului de substanțe interzise”, se arată în comunicatul transmis, potrivit sursei citate. 


Sursă foto: Facebook SAGA Festival

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233