dobroge.tv

Live

''Marş îi spui lui mă-ta!''. O şoferiţă s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un adolescent care a traversat prin loc nepermis

''Marş îi spui lui mă-ta!''. O şoferiţă s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un adolescent care a traversat prin loc nepermis
27 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

O şoferiţă de 40 de ani, din Focşani, a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a lovit un adolescent care a traversat prin loc nepermis.Conform imaginilor filmate de prietenii tânărului, femeia s-a dat jos din maşină şi l-a certat pe acesta că a traversat prin loc nepermis. Tânărul îi cere să ia mâna de pe el, iar femeia îi spune să îşi ceară scuze, probabil pentru injuriile adresate în momentele premergătoare incidentului.

În momentul în care adolescentul îi spune femeii "hai, marş!", aceasta cedează şi îl loveşte pe băiat, strigând la el "marş îi spui lui mă-ta!", scrie observatornews.ro. După alte câteva secunde de încleștare, băiatul anunță că va suna la 112. ”Nu ţi-e ruşine, mă? Sună la poliţie!”, i-a spus femeia. ”Marş. Vezi dracu’ de treaba ta, că mă enervezi”, a fost replica dată de licean.

Poliţia din Focşani a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

"Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, în jurul orei 13.10, prin apel 112.Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, pe o stradă din municipiu, a identificat la scurt timp femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia.

Pe această cale, recomandăm cetățenilor să nu încurajeze violenţa şi injuriile. Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera în violenţe. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor.

Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi mai ales, nu participaţi la manifestări agresive stradale: bătăi, insulte sau alte tipuri de agresiuni!

Sesizați poliția imediat prin apel 112 și nu vă faceţi singuri „dreptate” prin acte de violență. Aceste gesturi pot avea uneori consecinţe nebănuite!",a mai transmis IPJ Vrancea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233