dobroge.tv

Live

Daria a fost scoasă de colegi dintre fiarele mașinii: acum se zbate între viață și moarte pe patul de spital și nu știe că un accident cumplit a lăsat-o fără tată

Daria a fost scoasă de colegi dintre fiarele mașinii: acum se zbate între viață și moarte pe patul de spital și nu știe că un accident cumplit a lăsat-o fără tată
26 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Familie distrusă în această dimineață, în urma unui accident cumplit. Tatăl și mătușa au murit pe loc, în timp ce Daria, fiica de 18 ani se află în stare gravă la spital. Tânăra este voluntar SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Onești și a fost scoasă dintre fiarele mașinii chiar de colegii săi.

CITEȘTE ȘI: Încă o familie distrusă într-un accident cumplit. O fată de 18 ani se zbate între viaţă şi moarte, mama şi tatăl ei nu au supravieţuit

Tragedia a avut loc pe DN 11, în comuna Helegiu. Un Volkswagen în care se afla o familie a fost spulberat de o cisternă pe DN 11, în comuna Helegiu, după ce tatăl a pierdut controlul volanului într-o curbă, intrând cu mașina pe contrasens. Impactul a fost unul cumplit. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul de 42 și soția lui în vârstă de 44 de ani. Fiica lor, o tânără de 18 ani, a fost grav rănită și transportată la spital, scrie observatornews.ro.

La data de 26.05.2022, în jurul orei 07.30, pe DN 11, în comuna Helegiu, un conducător auto de 42 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe direcţia Bacău-Oneşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, care circula pe sens opus, condus de un bărbat de 51 ani, din judeţul Covasna. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 42 ani, a unei pasagere de 44 ani şi rănirea unei tinere de 18 ani", a precizat IPJ Bacău într-un comunicat.

La faţa locului au intervenit pompierii, un echipaj SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bacău.

La ora 07:28, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier produs între un autotren și un autoturism, care a avut loc pe raza localității Bârsănești. Imediat, la fața locului, s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma accidentului, au rezultat trei victime inconștiente, descarcerate de pompierii băcăuani (una cu semne vitale și două fără semene vitale). Victima cu semne vitale a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Onești. Cele două victime fără semne vitale sunt preluate de de către echipajele SAJ”, a transmis ISU Bacău.

Se îndreptau spre școală

Potrivit gândul.ro, cele trei persoane, din comuna Helegiu, se îndreptau spre Onești, acolo unde Daria trebuia să ajungă la școală fiind elevă în clasa a XII-a. Într-o curbă despre care primarul comunei Helegiu, Nicu Enea, spune că le-a adus numai necazuri locuitorilor din Helegiu, Gheorghe T. a pierdut controlul volanului (se pare că avea viteză peste 90 de kilometri) și a intrat pe sens opus, ciocnindu-se de un ansamblu format din cap și semiremorcă.

Daria este elevă la un liceu din Onești, dar e și voluntar la SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Onești ajutând la salvarea semenilor ei. Astăzi, Daria a fost scoasă dintre fiarele contorsionate chiar de colegii ei.


Sursă foto: observatornews.ro / Facebook / desteptarea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233