dobroge.tv

Live

Poliţist pe motocicletă, proiectat intenţionat într-un taxi de către o şoferiţă pe care o urmărea - VIDEO

20 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un poliţist a fost rănit după ce o şoferiţă a făcut o manevră în mod intenţionat, pentru a scăpa de cel care o urmărea. Femeia de 32 de ani şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Buzău urmând ca astăzi poliţiştii să decidă dacă va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă sau nu.

Incidentul a avut loc ieri, în Buzău. Poliţistul de 29 de ani de ani, venit la Buzău prin transfer de la Brigada Rutieră a Capitalei, fost coleg cu Bogdan Gigina, ar fi observat defecţiuni la autoturismul Fiat condus de tânără pe străzile oraşului şi ar fi venit după ea cu intenţia de a o opri. La ieşirea din oraş, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcţia de mers, a acroşat motocicleta de poliţie pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar poliţistul a fost aruncat pe asfalt câţiva metri. Din fericire, a suferit răni uşoare şi a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. 

Urmărirea şoferiţei de către poliţistul pe motocicletă a început de pe Bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers către Ploieşti. Cursa pentru oprirea femeii a continuat în afara oraşului încă 15 kilometri. ”Organele de poliţie au plecat în urmărirea autoturismului care a provocat evenimentul din municipiul Buzău. Acest autoturism a fost oprit pe DN1B în afara localităţii Merei”, a declarat comisar Remus Nicula, de la Poliţia Rutieră. 

Şoferiţa are 32 de ani şi este din comuna buzoiană Berca. A fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233