dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O mamă și fiul ei au ajuns la spital în urma unui accident. Strigătul de disperare al femeii, după impactul violent: „Vă rog, ajutaţi-mi copilul!”. FOTO/ VIDEO

23 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

O mașină și un camion care transporta autoturisme s-au ciocnit violent în această dimineață pe Drumul Naţional 7, în localitatea Seaca, județul Vâlcea. O mamă și fiul ei de 10 ani au ajuns la spital. Potrivit primelor informații, femeia ar fi ațipit la volan, iar copilul nu ar fi purtat centura de siguranță.

În urma impactului violent, femeia de 38 de ani a rămas încarcerată între fiarele mașinii. Ea implora oamenii veniţi în ajutor să-i salveze copilul: „Vă rog, ajutaţi-mi copilul! Copilul, vă rog din suflet, copilul!”.

Mâinile nu putea să şi le mişte, nici picioarele şi striga numai: copilul meu, copilul meu, aveti grijă de copilul meu”, a declarat un martor pentru Observator News.

Localnicii au fost cei care au scos copilul din mașină.

Am reuşit să scoatem uşa din spate, am întins copilul, l-am scos de acolo, l-a întins undeva pe iarbă, am întins o pătură şi mama a rămas blocată în maşină, cu picioarele prinse”, a mai declarat martorul pentru sursa citată.

La fața locului au intrevenit o Descarcerare, o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă și un echipaj SMURD. Femeia a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SAJ. Aceasta este conștientă, prezintă multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare. Copil este conștient, preluat și evaluat de către echipaj medical cu medic. Ambele victime au fost transportate la UPU Vâlcea, informează voceavalcii.ro.

Potrivit martorilor citați de Observator News, accidentul s-ar fi produs din cauza şoferiţei. „Din cele spuse, femeia a aţipit la volan şi a intrat în plin, frontal, pe contrasens într-un TIR”, a spus un martor.

Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.


Sursă foto: Vocea Vâlcii

Sursă video: Youtube Claudia Stanciu - Se intampla in Valcea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233