dobroge.tv

Live

Pedofil din Constanţa, filmat în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani, într-o scară de bloc

Pedofil din Constanţa, filmat în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani, într-o scară de bloc
21 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Constanţa a fost arestat preventiv după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani. Speriată, copila le-a spus părinţilor prin ce a trecut, iar aceştia au anunţat imediat autorităţile.

Bărbatul, Ionuţ Mihai, 42 ani, este din Constanţa şi locuia cu chirie într-un apartament din cartierul Prima Nufărul din Oradea, unde a şi comis faptele. Potrivit adevarul.ro, acesta a atras în apartamentul său un băieţel şi i-a cerut să-şi arate organul genital însă pentru că n-a vrut, l-a imobilizat şi l-a dezbrăcat cu forţa, copilul reuşind apoi să fugă. Tot în acelaşi bloc, bărbatul a fost filmat în timp ce a pipăit o fetiţă de doar 9 ani, de mai multe ori pe fund, chiar în scara imobilului.

În imaginile postate pe un grup de Facebook al locuitorilor din cartier se vede cum individul o cheamă în scara blocului pe fetiţă, care vine cu încă doi copii, iar apoi bărbatul o atinge chiar în mai multe rânduri. Părinţii l-au reclamat pe individ la Poliţie.

Între timp, însă, bărbatul a fugit din oraş, fiind dat în consemn naţional şi capturat, miercuri, acasă în Constanţa, de poliţiştii IPJ Constanţa, care l-au escortat până la Braşov, de unde a fost preluat şi transportat la Oradea. Joi, el a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, care a dispus să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile, măsură pe care acesta o mai poate contesta la Tribunalul Bihor, mai scrie sursa citată.

Clipul video poate fi vizionat AICI!

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233