dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O tânără care amenința că se aruncă de pe bloc a alunecat și a căzut în gol, de la etajul 4

NAȚIONAL. O tânără care amenința că se aruncă de pe bloc a alunecat și a căzut în gol, de la etajul 4
12 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 22 de ani a ameninţat, joi, că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe din municipiul Reşiţa. La un moment dat, a alunecat şi a căzut în gol. În urma căderii ea are semne vitale, însă este inconştientă. Medicii îi acordă primul ajutor.

O persoană ameninţa că se aruncă de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe. Detasamentul de Pompieri Reşiţa a deplasat un echipaj cu perna pneumatică şi o autospecială de intervenţie şi salvări de la înălţimi. La faţa locului se afla şi un echipaj medical SAJ”, a transmis ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

La un moment dat, tânăra a alunecat şi a căzut în gol.

Persoana a alunecat de pe streaşina blocului şi a căzut în gol, de la etajul 4. Aceasta a căzut pe o zona verde şi prezintă semne vitale, dar este inconştientă. Echipajul SAJ îi acordă prim-ajutor pentru stabilizarea acesteia şi o transportă la spital (UPU)”, a arătat ISU Caraş-Severin.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ce spun polițiștii

În această dimineață, în jurul orei 08:59, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

În jurul orei 09:15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.


Sursă foto: reper24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233