dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Strigăt de durere al unei mame. Lucica își plânge copiii uciși de soț: „Ştiam că e nebun, dar nu m-am aşteptat la asta”

NAȚIONAL. Strigăt de durere al unei mame. Lucica își plânge copiii uciși de soț: „Ştiam că e nebun, dar nu m-am aşteptat la asta”
08 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în Bacău. Un tată şi-a luat doi dintre copii şi i-a aruncat într-un baraj. Un băiat de patru ani şi o fetiţă de doar cinci luni au fost scoşi din apă de un poliţist care a încercat să îi resusciteze, însă fără rezultat. Al treilea copil, de şase ani, s-a salvat pentru că a fugit la bunici. Totul ar fi pornit din cauza unui scandal între părinţi.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Un tată și-a aruncat copiii în apele unui lac, după o ceartă cu soția. Băiețelul de 4 ani și fetița de 5 luni au murit: bărbatul este de negăsit

Totul s-a întâmplat în comuna Pănceşti din Bacău. Cei doi soţi, de 23 şi 30 de ani, s-ar fi luat la ceartă imediat după prânz. Atât de aprinse au fost discuţiile între ei, încât bărbatul şi-ar fi pierdut minţile din cauza furiei. Şi-a luat doi dintre copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, şi a ameninţat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj cu ei. Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil al cuplului, un băiat de şase ani, şi-a luat bicicleta şi a fugit de acasă. Şi-a găsit adăpost la bunici. Iar asta i-a salvat viaţa, scrie Observator News.

A venit acasă, ne-am certat, m-a bătut. Am fugit afară, mi-a luat fata din casă, fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd. A chemat băiatul după el. L-a băgat în maşină şi au plecat”, a declarat Lucica, mama copiilor pentru Observator News.

Speriată, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.

Ştiam că e un om nebun. dar nu m-am aşteptat la asta! Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă”, a mai declarat femeia pentru sursa citată.

Bărbatul este în continuare de negăsit. Nu se știe dacă s-a aruncat şi el în apă împreună cu cei doi copii sau dacă a fugit.

Este a doua tragedie trasă la indigo în doar câteva zile. Asta după ce la începutul săptămânii, în Timişoara, o mamă s-a aruncat de la etajul zece, în braţe cu cei doi copii.

CITEȘTE ȘI: Le-a dat viaţă, dar tot ea le-a luat-o! Iulia a sărit cu cei doi îngeraşi în braţe, de la etajul 10, băieţelul ţinea în mânuţă o jucărie


Sursă foto: captură Observator News / captură digi24.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233