dobroge.tv

Live

Panică într-un bloc din Năvodari. Flăcările au cuprins mansarda, apoi s-au extins la acoperiş - o mamă şi fetiţa ei au rămas pe drumuri. VIDEO

05 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit într-un apartament de la etajul 5 din Năvodari, str. Panselutelor, bl.14 Sud.

UPDATE. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, la un incendiu izbucnit la un bloc din oraşul Năvodari. La faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autoscări, o autospecială SMURD şi o descarcerare, precum şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

În momentul sosirii echipelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta la mansarda blocului, iar ulterior s-a extins la acoperiş, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi.

Paisprezece persoane au ieşit din bloc când a izbucnit incendiul. Nu au fost persoane rănite.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare. Pompierilor din cadrul ISU Constanţa li s-au alărat şi două autospeciale de la Călăraşi şi Ialomiţa.

"Am o rugăminte, dacă are cineva acasă hăinuţe de fetiţe de 4-5 ani, îmbrăcăminte şi încălţăminte, pentru mama fetiţei, mărimea 38-40 şi puteţi ajuta, vă rog frumos să le aduceţi la salon, să le facem pachet pentru persoana de la care a pornit incendiul. A pornit de la mansardă, acolo locuiau mama şi fetiţa şi au rămas doar cu hainele de pe ele, le-a ars tot, şi au cerut ajutorul pentru cine poate să le ajute", a spus o tânără care lucrează la un salon de înfrumuseţare din apropiere.

Ce spun pompierii

Am fost solicitați să intervenim în Năvodari pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 5 al unui bloc cu 5 etaje, ultimul etaj fiind la mansardă. Acționăm la fața locului cu șase Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă, o autocisternă, o descarcerare, trei autoscări, cu peste 70 de pompieri”, a declarat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU „Dobrogea”.

UPDATE - Incendiul a fost lichidat la ora 17.42, iar pompierii lucrează la înlăturarea efectelor negative.


Sursă foto: Ionuţ B. Facebook/Anastasya E. Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233