dobroge.tv

Live

Fete spulberate pe trecere de un BMW. Şoferului vinovat i-a luat secunde bune să coboare din maşină: ''Poate era mai important mesajul ce-l scria pe telefon'' - VIDEO

Fete spulberate pe trecere de un BMW. Şoferului vinovat i-a luat secunde bune să coboare din maşină: ''Poate era mai important mesajul ce-l scria pe telefon'' - VIDEO
05 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Două adolescente au scăpat cu viaţă ca prin minune după ce au fost lovite în plin chiar pe trecerea de pietoni, de o maşină. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în imediata apropiere a locului accidentului se vede clar cum cele două tinere au fost pur și simplu spulberate de autoturism pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe strada 1 decembrie 1918 din Tecuci. Totul s-a întâmplat chiar în apropierea unei benzinării. Potrivit Observator.ro, amândouă au traversat strada pe culoarea verde a semaforului, pe marcajul pietonal, în spatele lor fiind o a treia persoană.

Înainte cu doar câţiva paşi de a ajunge pe trotuar, cele două sunt lovite în plin de şoferul unui autoturism marca BMW şi trântite la pământ. Una a fost aruncată aproape 15 metri, iar cealaltă a căzut chiar pe trecerea de pietoni. Culmea, şoferului vinovat i-a luat secunde bune să coboare din maşină. Alţi şoferi au verificat starea fetelor. Tot martorii au sunat și la 112.

"Una dintre ele, care a fost în stare mai gravă, a fost transferată la spitalul de copii, la Ortopedie, la Galați. Este în stare buna în prezent. Cealaltă fetiță este internată în Ortopedie, la spitalul Anton Cincu din Tecuci", a declarat Liliana Neculiseanu, dir. med. spital Anton Cincu Tecuci.

Pe reţelele de socializare, au apărut mii de comentarii. Martorii spun că şoferul de 26 de ani ar fi fost pe telefon şi de asta nu le-ar fi observat. Oamenii au criticat şi atitudinea femeii care se afla în spatele fetelor, care nu a sărit să le ajute, imediat după impact, în timp ce alţii au pus totul pe seama şocului suferit.

"Șoferul ca șoferul, dar doamna de era pe trecere cu fetele asa dobitoaca, cât ar fi socul sa vezi 2 copii zburați în fata ta de o mașină, cum sa stai sa îți pui mâinile la gura și sa treci trecerea cu atâta calm sa te uiți la cea de este jos și se ridica singura, o vezi și lovita la picior ca se vede clar în filmare, și sa nu te duci sa o ajuți sa se ridice sa o duci pe trotoar... Eu nu înțeleg oamenii ăștia de vad oamenii raniti sau chiar de mor în fata lor și stau și se uita ca prostii la ei... Frate în ce țară trăim, de stam sa vedem cum murim unii lângă alții...", este unul dintre comentarii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233