dobroge.tv

Live

Incendiu puternic la un depozit de deşeuri, din localitatea Techirghiol. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

03 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanța au fost solicitați să intervină astăzi, în localitatea Techirghiol, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri, lângă centrul logistic Dedeman.

Potrivit primelor informaţii, ard materiale combustibile în curtea unei societăți comerciale private, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. La faţa locului, au fost mobilizate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și un echipaj SMURD B. În jur de 20 de pompieri luptă cu flăcările în acest moment.

În urma unui apel primit la 112 am fost solicitați să intervenim la un incendiu la un depozit de deșeuri diferite în localitatea Techirghiol. Din primele momente au fost alocate patru autospeciale, de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi un echipaj SMURD B, în total aproximativ 20 de pompieri. Depozitul se află în aer liber, deci nu este vorba despre o construcție propriu-zisă. Nu s-a impus emiterea unui mesaj RO-Alert”, a declarat sg.maj. Oana Manoilă, subofițer tehnic principal CIRP.

Hidranți aici în zonă avem. Un operator economic de aici din apropiere ne-a sprijinit cu alimentarea autospecialelor. Vântul, la ajungerea forțelor și inclusive acum este moderat spre puternic a favorizat propagarea incendiului. Au fost protejate în momentul de față două anexe fiind ale sediului administrativ al firmei, dar datorită cantităților mari de materiale combustibile și al vântului, incendiul s-a propagat cu repeziciune”, a declarat maior Alexandru Costache, șef Centru Operațional ISU Dobrogea.

UPDATE 17.34 - Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidare. 

UPDATE 20.00 - Incendiul a fost lichidat la ora 19.49. Au ars circa 1.000 de tone de deșeuri (lemn, plastic, carton), distribuite pe aproximativ 1.700 de metri pătrați.


Sursă foto: ISU Constanţa/observatorconstanta.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233