dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Ambulanță SMURD aflată în misiune, lovită de tren. Pacienta spre care se deplasa a murit. VIDEO

NAȚIONAL. Ambulanță SMURD aflată în misiune, lovită de tren. Pacienta spre care se deplasa a murit. VIDEO
27 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O ambulanţă care se pregătea să preia o pacientă aflată în stop cardiorespirator a fost lovita de tren, noaptea trecută, în localitatea Ulmeni din Maramureş. S-a întâmplat la o trecere de nivel semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei. Şoferul ar fi fost orbit de farurile unei maşini şi nu a mai văzut trenul. Medicul şi un paramendic din ambulanţă au fost răniţi şi au ajuns la spital. Femeia pe care ambulanţa se pregătea să o preia a murit.

Potrivit Observator News, în autospeciala de terapie intensivă se aflau un medic, un paramedic şi o asistentă. Echipajul fusese chemat în sprijin de o altă ambulanţă care intervenise la o femeie de 76 de ani, din Ulmeni, aflată în stop cardiorespirator. Cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, autospeciala se pregătea să treacă peste calea ferată, semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei, când a fost acroşată de tren.

În momentul în care a ajuns în dreptul crucii lui Sf. Andrei, şoferul care conducea autospeciala ar fi fost orbit de catre o maşină care se afla pe sensul opus, menționează sursa citată.

Medicul din ambulanţă a suferit răni în zona toracelui, iar paramendicul a fost rănit la picioare. Au fost transportaţi imediat la spitalul din Baia Mare pentru investigaţii.

Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au recuperat mai multe bucăţi din ambulanţă, care fuseseră împrăştiate în urma impactului. Nici mecanicul de locomotivă şi nici pasagerii din tren nu au fost răniţi.

Autospeciala, transformată într-un morman de fiare, a fost ridicată cu ajutorul unei platforme. Nici şoferul ambulanţei, nici mecanicul de locomotiă nu consumaseră alcool. Trenul, care plecase din Jibou spre Baia Mare, a ajuns la destinaţie cu 81 de minute întârziere. Din păcate, femeia pentru care a fost solicitat în sprijin echipajul SMURD a murit.


Sursă foto: portalsm.ro / Observator News

Sursă video: news.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233