dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Tragedie în această dimineață. Ovidiu a murit, iar un polițist de 23 de ani se află în stare gravă, în urma unui accident: trei copii au rămas fără tată

NAȚIONAL. Tragedie în această dimineață. Ovidiu a murit, iar un polițist de 23 de ani se află în stare gravă, în urma unui accident: trei copii au rămas fără tată
26 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident deosebit de grav pe Drumul Județean 193, la podul peste Someș de la Ardusat, în județul Maramureș, aproape de limita cu județul Satu Mare. Un șofer a murit pe loc, iar un polițist de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

Polițistul în vârstă de 23 de ani se afla în drum spre muncă, la Secția de Poliție Fărcașa. Mai avea 7-8 kilometri până la destinație, dar s-a ciocnit frontal de o mașină care venea din sensul opus, informează Antena 3.

La fața locului au ajuns un echipaj SMURD, un echipaj SAJ cu medic și un echipaj pentru descarcerare.

Un bărbat a murit

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină, fiind extras de către pompieri în stare conștientă. Din păcate, la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator și s-a declarat decesul chiar la fața locului.

Potrivit vasiledale.ro, bărbatul decedat este un cunoscut profesor-antrenor de baschet de la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Totodată, acesta era și instrumentist într-o formație din Satu Mare. Ovidiu O. avea 43 de ani și era tatăl a trei copii. A fost și o persoană dedicată bisericii, ducând o viață liniștită, de familie, în credință.

Polițistul, care a fost prins sub mașină și scos de pompieri, este în stare critică și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare.

Surse neoficiale au declarat pentru vasiledale.ro că în autoturismul șoferului decedat anchetatorii au găsit un telefon mobil care era deschis pe o aplicație de mesaje. Astfel, se ia în calcul posibilitatea ca în momentul producerii accidentului acesta să fi transmis mesaje și să nu fi fost atent la drum. Însă, acest lucru urmează a fi stabilit de oamenii legii.

Ce spun polițiștii

Astăzi dimineață, la ora 07.45, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 193, între localitățile Colțirea și Ardusat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția localității Colțirea spre Ardusat, pe un sector de dum în aliniament, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de către un bărbat de 43 de ani din județul Satu Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și vătămarea corporală a tânărului de 23 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, dar conducătorului auto de 23 de ani i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ovidiu, plâns de prieteni și familie

Vestea morții lui Ovidiu a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni, care ua postat mesaje pe rețelele de socializare.

Odihneste-te in pace! Ovidiu Oros, Colegul meu de banca din clasele 5-8, baschetbalist si profesor de sport si-a gasit sfarsitul intr-un grav accident . Saptamana trecuta m-am intalnit cu el la mall, era cu un bebe mic si era foarte mandru de bebe. Acum nu a mai ramas nimic. Doar amintirea si infrastructura rutiera de ev mediu

In urma unui accident rutier colegul nostru Ovidiu Oros antrenor la LPS SATU-MARE a decedat DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA!!!!

Odihnă veșnică d-le profesor și antrenor! Elev-Alex


Sursă foto: vasiledale.ro / presasm.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233