dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O mamă și fiul ei de 14 ani au murit pe loc, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp: „Maria, ce moarte cruntă ai avut”

NAȚIONAL. O mamă și fiul ei de 14 ani au murit pe loc, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp: „Maria, ce moarte cruntă ai avut”
26 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie pe o șosea din Bihor. O femeie de 45 de ani și un adolescent de 14 ani au murit după ce au intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate. Alte două persoane au ajuns la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, luni seară, prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 764, în localitatea Budureasa, eveniment în care au fost implicate patru persoane (din care doi minori) aflate într-un autoturism.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul producerii evenimentului, doi dintre pasageri, o femeie şi un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul celor două victime, însă, din nefericire, femeia şi copilul nu au mai putut fi salvaţi, medicul declarând decesul acestora”, a transmis ISU Bior.

Celalalte două victime din maşină, o femeie de 49 de ani și un copil de 10 ani, au fost transportate la spital cu mai multe răni, dar în stare stabilă.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Moartea fulgerătoare a Mariei, infirmieră pe secția ATI a Spitalului din Beiuș și a fiului ei, Ionuț, de doar 14 ani, a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

Drum lin spre cer Maria și Ionut. Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace. Nu pot să credddd

Nu se poateee! Maria, draga mea! Ce cruntă moarte ai avut împreună cu fiul tău! Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică! Toată viața ta a fost muncă și iar muncă!

Dumnezeu să-i odihnească în pace! Ai fost o femeie cu inima mare si ai ajutat pe toți care te-au rugat! De necrezut!

Bunul Dumnezeu să vă ierte Maria și pe tine și pe băiatul tău să va așeze de-a dreapta lui. Odihnă veșnică suflete blande

Drum lin spre cer Mariei și băiatului! Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace

Drum lin spre Cer Maria și Ionut!!! Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică!!!

D-zeu să-te ierte, Ionuț! La fel și pe mama ta, Maria! Ce tragedie....!


Sursă foto: bihon.ro / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233