dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Zeci de turiști au rămas suspendați ore întregi în telescaun după ce un șofer a agățat un scaun cu mașina

NAȚIONAL. Zeci de turiști au rămas suspendați ore întregi în telescaun după ce un șofer a agățat un scaun cu mașina
25 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de oameni au rămas suspendați ore întregi în telescaun din Vatra Dornei după ce un şofer a reuşit „performanţa” de a opri telescaunul cu maşina. Bărbatul a trecut printr-o zonă interzisă vehiculelor şi a agăţat accidental un scaun, iar instalaţia s-a oprit.

Zeci de turişti au rămas ieri blocaţi în telescaunul de la Vatra Dornei. S-au trezit într-o capcană, la zeci de metri înălţime, iar din fericire, nimeni nu a fost rănit. Însă a durat câteva ore până ce toate cele 51 de persoane care se aflau la acel moment în telescaun au putut fi evacuate. Printre aceştia se număra şi un copil, scrie Observator News.

Duminică, în jurul orei 15, cei care se ocupă de telescaun au observat faptul că acesta s-a blocat şi au încercat să îl repornească. Pentru că nu exista nicio informaţie cum că ar fi vreo defecţiune tehnică, şi-au dat seama că este vorba despre o altă problemă.

La scurt timp, chiar şoferul a sunat să anunţe faptul că a intrat cu maşina, un autovehicul de off road, într-un scaun care se afla la o distanţă mică, de numai un metru şi jumătate faţă de sol. Astfel, întreaga instalaţie a fost oprită.

La faţa locului a fost chemată şi poliţia. Bărbatul de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest şi se pare că nu consumase băuturi alcoolice. Nu ar fi văzut semnele care indicau acces interzis în acea zonă, tocmai din cauza faptului că telescaunul era la o distanţă foarte mică de sol şi exista riscul să se producă un astfel de incident.

Turiştii şi-au primit banii înapoi

Mai multe echipaje au venit la faţa locului pentru a-i ajuta pe oameni să coboare din telescaun. Aceştia şi-au primit banii înapoi şi se pare că nu au de gând să facă plângere pentru incidentul neplăcut în care au fost implicaţi în prima zi de Paşte.

Ce va păţi şoferul care a provocat totul

Până la sfârşitul săptămânii, şoferul va primi o amendă cuprinsă între 2.000 şi 5.000 de lei pentru că a intrat cu autoturismul într-o zonă interzisă a fondului forestier unde nu se poate circula cu maşina. A fost deschis şi un dosar penal pentru distrugere.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233