dobroge.tv

Live

Încă un accident grav pe DN7. Un TIR şi o maşină s-au cionit, o şoferiţă este în stare gravă - VIDEO

Încă un accident grav pe DN7. Un TIR şi o maşină s-au cionit, o şoferiţă este în stare gravă - VIDEO
20 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mai multe persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă, în urma unui grav accident ce a avut loc în această dimineață, pe Valea Oltului – DN 7. Un TIR s-a ciocnit cu un un Opel Corsa pe raza localității Brezoi, în zona Gura Lotrului.

Potrivit observatornews.ro, şoferul camionului era conștient și cooperant. El a fost evaluat de cadrele medicale, preluat de echipajul SMURD Brezoi și transportat la spital. De asemenea, un pasager din autoturism a fost transportat tot la spitalul din Brezoi, în timp ce șoferița mașinii a fost scoasă dintre fiarele autoturismului, starea ei fiind gravă.

"Membrii echipei de descarcerare şi echipajele SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Brezoi, punctul Gura Lotrului, unde un TIR în care se afla o persoană s-a ciocnit cu un autoturism în care se aflau trei persoane. În urma impactului, o persoană din autoturism a rămas încarcerată. Femeia, care se afla la volanul autoturismului, a fost extrasă de echipajul de descarcerare şi preluată de un elicopter pentru a fi transportată la un spital din Craiova, starea ei fiind destul de gravă. Celelalte două victime, conducătorul autotrenului şi unul dintre cei doi pasageri din autoturism, au fost preluate de SAJ şi transportate la spitalele din Brezoi şi Râmnicu Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, pentru voceavalcii.ro.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ o jumătate de oră de la anunţarea evenimentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233