dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident grav în această după-amiază: două microbuze şi o mașină s-au ciocnit. A fost activat Planul roşu: o fetiță este resuscitată la fața locului

NAȚIONAL. Accident grav în această după-amiază: două microbuze şi o mașină s-au ciocnit. A fost activat Planul roşu: o fetiță este resuscitată la fața locului
15 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Grav accident pe DN6, în zona localităţii Teregova din judeţul Caraş-Severin. Două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit. 23 de persoane au fost implicate în accident. 10 dintre ele primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar o fetiță de 11 ani este resuscitată.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş- Severin, două microbuze, fiecare cu 8 plus 1 locuri, dar şi un autoturism, au fost implicate în accident. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 6, între Orşova şi Caransebeş, la intrare în localitatea Teregova, în judeţul Caraş-Severin.

Două persoane sunt încarcerate

A fost activat Planul roşu de intervenţie. Salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD şi 6 echipaje medicale SAJ. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, în zona în care a avut loc accidentul rutier, scrie Observator News.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Orșova-Caransebeș, la intrare în localitatea Teregova, județul Caraș-Severin, s-a produs o coliziune frontală între două microbuze. Potrivit primelor informații, două persoane sunt încarcerate. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare.

O fetiță de 11 ani, resuscitată la fața locului

Potrivit ISU, citat de publicația severineană Caras Online, în cele trei mijloace de transport se aflau, în total, 23 de persoane: cinci persoane în Ford Tranzit (microbuz), două persoane în Ford Focus (autoturism), 16 persoane (13 minori și trei adulți), în cel de-al doilea microbuz.

Se execută manevre de resuscitare în cazul unei fetițe de 11 ani.

UPDATE 15.40

Potrivit autorităților, în urma accidentului au fost rănite 10 persoane, dintre care cinci minori. Șase dintre persoanele rănite au fost transportate la spitalele din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Fetița aflată în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și va fi transportat la UPU Reșița.


Sursă foto: caon.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233