dobroge.tv

Live

Condus spre moarte de prietenul său. A sfârșit la 18 ani după ce șoferul a făcut o depășire: mașina cu volan pe dreapta s-a rupt în două. „Săracul copil a murit nevinovat”

Condus spre moarte de prietenul său. A sfârșit la 18 ani după ce șoferul a făcut o depășire: mașina cu volan pe dreapta s-a rupt în două. „Săracul copil a murit nevinovat”
13 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

A murit nevinovat la doar 18 ani. Vasile S. era elev în clasa a XI a la Grupul Școlar Agricol „Andronic Motrescu” din Rădăuți și avea toată viața înainte. Deși apropiații spun că nu a avut o copilărie ușoară, acum se angajase și era hotărât să-și câștige primii lui bani.

El era un băiat foarte la locul lui, cuminte și învăța bine. Își găsise un job pentru a se întreține”, a declarat o prietenă pentru stiridinbucovina.ro.

Însă, viața sa a fost curmată brusc de un accident cumplit. Miercuri, 12 aprilie, Vasile se afla în mașina lui Cristi, alături de un alt băiat. Tânărul, care conducea o mașină cu volanul pe partea dreaptă, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini.

Însă, prima dintre mașini vira la stânga iar în încercarea de a o evita, Cristi a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un stâlp. Impactul a fost atât de violent încât Audiul s-a rupt pur și simplu în două. Bucăţi din autoturism au fost împrăştiate sute de metri pe asfalt.

Vasile a murit, iar ceilalți doi băieți sunt în stare gravă

Persoanele aflate în mașina făcută praf au fost pur şi simplu aruncate pe asfalt. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Vasile, iar Cristi și Adrian au fost transportați la spital în stare gravă.

Din primele informaţii, cei aflaţi în maşina ruptă erau prieteni, veneau dinspre oraș, și s-ar fi îndreptat spre liceu, unde şoferul voia să se întâlnească în pauză cu iubita sa, informează Observator News.

Potrivit stiridinbucovina.ro, șoferului din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar lovit ușor de Audi.

Ce spun polițiștii

În jurul orei 12:12, pe raza municipiului Rădăuţi s-a petrecut un grav accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări, efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 21 de ani din comuna Gălăneşti a condus autoturismul pe strada Putna din municipiu. La un moment dat a intrat în depăşirea unei coloane de vehicule, în încercarea de a evita coliziunea cu un autoturism care semnaliza schimbarea direcţiei de mers la stânga a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 18 ani, pasager în maşina condusă de bărbatul de 21 de ani, dar şi rănirea gravă a şoferului şi a altei persoane de 19 ani. În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii uciderii din culpă şi vătămării corporale din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate toate circumstanţele producerii evenimentului rutier”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Mare de lacimi după moartea lui Vasile

Moartea fulgerătoare a lui Vasile a venit ca un trăsnet pentru cei ce l-au cunoscut. Mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

Sincere condoleanțe, Dumnezeu să te odihnească în pace finuțul nostru, viața ta nu a fost deloc ușoară și acum când erai la o vârstă atât de frumoasă ai plecat de printre noi

Drum lin catre cer...prieten drag

Alt copil nevinovat a plecat!!!! Și vinovații stau și își trăiesc viata!!

Săracul copil a murit nevinovat


Sursă foto: suceava-smartpress.ro / Observator News

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233