dobroge.tv

Live

Alex în mormânt, Luana - măcinată de vină. Motociclist mort în accident, la volanul mașinii se afla fata unui polițist: „El a murit în chinuri, ea a rămas cu sechele”

12 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a schimbat destinul a doi tineri. S-a întâmplat vineri seara, în centrul orașului Alexandria. Luana, o tânără de 19 ani se afla la volanul mașinii tatălui ei, poliţist, iar Alexandru se plimba cu motocicleta. Ea a virat la stânga, iar el nu a mai putut să o evite. În urma impactului Alex a suferit răni grave și s-a stins din viață la spital.

Potrivit totalimpact.ro, tragedia s-a produs vineri, 8 aprilie, în jurul orei 21.30, în intersecția străzii Dunării cu strada Constantin Brîncoveanu, cunoscută în oraș ca „intersecția de la piață”, după ce o șoferiță de 19 ani a virat stânga, fără să observe motociclistul care circula pe aceeași stradă, din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât bara autoturismului Audi s-a desprins, iar motocicleta s-a făcut praf. Alex s-a stins din viaţă câteva ore mai târziu, la Spitalul Județean din Alexandria. Deşi a fost operat la scurt timp, nu a reușit să facă față rănilor extrem de grave.

Luana a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acum este cercetată pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a se stabili exact modul în care s-a produs cumplitul accident.

Nu l-am văzut, nu știu de unde a apărut”, a spus Luana după accident, potrivit totalimpact.ro.

Părerile sunt împărțite în ceea ce privește accidentul. O parte dintre internauți o acuză pe Luana că nu a acordat prioritate, în timp ce alții spun că vina este a lui Alex care circula cu o viteză prea mare.

Ambii au avut partea lor de vină: Ea a virat stânga fără să se asigure temeinic, el a circulat ca bezmeticul pe motoretă”, se arată pe pagina de Facebok Alexandria, Teleorman, Romania.

Băiatul a lovit mașina Audi în spate. Deci fata aproape ieșise din intersecție pentru că altfel ar fi lovit-o frontal sau lateral. Apoi a ricoșat și a căzut. Dacă motocicleta ar fi avut viteza legală ar fi ajuns mai târziu cu o fracțiune de secundă în intersecție și nu s-ar fi produs impactul. Iar forța impactului a fost dată de viteza de deplasare a motocicletei pentru că dacă circula cu viteză mică ar fi fost o ciocnire banală. Așa că adevărul este undeva la mijloc, ambii au avut partea lor de vina, mai mica sau mai mare

Nu știu cum să spun dar parcă ăștia caută moartea. Șoselele sunt pline de toți nebunii care nu au control și care cred că ei sunt zmeii pe șosea. Păcat de ei și de tinerețea lor dar ar trebui să se gândească Eİ primii la urmări

Normal Luana nu are nici-o vină doar este fată de polițist... Așa se întâmplă la noi că de asta este România! Să vă fie rușine pentru aceste acuzații pe care le faceți aiurea! Acest băiat putea să meargă și cu 300 atâta timp cât nu i sa acordat prioritate nu are nicio vină!

Scurt, ambii sunt de vină! Mă rog, au fost... El avea viteză și ea nu i a dat prioritate, conduita preventivă unde era înaintea greșelilor?!

La cum arată motocicleta și cazul Luana va lua maxim ceva cu suspendare ceea ce oricât de rău ar suna în ochii unora e corect legal

Sursă foto: Facebook Alexandria, Teleorman, Romania / Facebook Cezar Alexandru / explozivnews24.ro 

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233