dobroge.tv

Live

Întâmplare şocantă într-un liceu din ţară. Un elev a ajuns la spital, după ce colegii i-ar fi dat foc în timpul orelor: ''El striga mi-au dat foc''

Întâmplare şocantă într-un liceu din ţară. Un elev a ajuns la spital, după ce colegii i-ar fi dat foc în timpul orelor: ''El striga mi-au dat foc''
06 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Incident şocant într-un liceu din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Un elev de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce s-ar fi jucat cu o substanţă inflamabilă şi cu o brichetă. Băiatul le-a spus cadrelor medicale că de fapt colegii lui i-ar fi dat foc. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru cine se face vinovat de acest incident.

Totul s-a petrecut luni după-amiază, la ultima oră de curs a clasei din care face parte copilul. Elevii erau la o oră de educaţie tehnologică, iar la un moment dat, profesoara, care este şi directoarea liceului, a ieşit din clasă, pentru a rezolva o problemă de ordin administrativ la nivelul liceului, potrivit monitorubt.ro.

"Când am intrat, o parte dintre băieți fugiseră, iar apoi am văzut că unul era ars. După ce am chemat salvarea, am întrebat pe colegi ce s-a întâmplat și mi-au spus că el a făcut-o. Nu știu pe cine să cred, camere de supraveghere nu avem. Până să vină salvarea el striga mi-au dat foc, mi-au dat foc. Problema este că acest copil este cu CES (n.r- copiii cu nevoi educaționale speciale), are retard mintal, are multe probleme. Nu poți să-ți dai seama dacă realitatea lui are vreo treabă cu realitatea mediului înconjurător”,a declarat profesoara Mihaela Ştefănucă, directoarea liceului, pentru sursa citată.

Tablele magnetice din sălile de curs se curăţă cu o substanţă pe bază de alcool, puternic inflamabilă.

„Copilul s-a dat cu acel spray de curățat tabla, care este inflamabil. Avea o brichetă în mână, iar colegii spun că au încercat să-i ia bricheta, timp în care s-a produs scânteia. Personal, m-am speriat foarte tare. Ceilalți colegi povesteau că în urmă cu o oră era cu bricheta și țigările la el”, a mai povestit directoarea.

De cealaltă parte, copilul le-a spus cadrelor medicale că ar fi fost incendiat de colegi.

Băiatul a fost preluat de o ambulanţă direct de la şcoală cu arsuri grave pe faţă şi zona toracică. După ce medicii pediatri l-au stabilizat, a fost transferat la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Sfânta Maria din Iaşi.

Şi tatăl băiatului crede că, de fapt, colegii l-ar fi incendiat: "Copiii îl învață ce să facă, iar el face, dacă are probleme. Ce spun copiii, el face, execută, iar apoi spun că Marius a făcut".

Oamenii legii au declanşat o anchetă în acest caz.

Sursă foto: monitorubt.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233