dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Au fugit din Ucraina pentru a-și salva viețile și au fost spulberate pe trecerea de pietoni: o bunică și nepoata ei de 4 ani au ajuns de urgență la spital

NAȚIONAL. Au fugit din Ucraina pentru a-și salva viețile și au fost spulberate pe trecerea de pietoni: o bunică și nepoata ei de 4 ani au ajuns de urgență la spital
01 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident grav petrecut în Iași, în această dimineaţă. O bunică și nepoata ei au fost spulberate de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Se pare că victimele sunt refugiate din Ucraina. Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Potrivit Observator News, o bunică de 46 de ani și un nepoata ei de patru ani au fost lovite în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut pe șoseaua Păcurari. Cele două victime au fost transportate cu multiple leziuni.

De asemenea, cele două sunt refugiate din Ucraina sosite în România. Copilul a fost preluat și trasportat la ''Sf. Maria'', iar femeia a fost preluată și transportată la ''Sf. Spiridon'' Iași. Se pare că bunica se află într-o stare mult mai gravă, aceasta fiind găsită inconştientă. Copilul este cooperant, conştient, şi o să fie supus mai multor cercetări medicale.

Din primele cercetări, ele traversau regulamentar strada. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Poliţiştii continuă cercetările, iar în cauză a fost deschis şi un dosar penal.

Bunica în vârstă de 46 ani , prezintă traumatism toraco abdominal drept și traumatism cranio cerebral. Și fetita de 4 ani traumatism cranio cerebral, cu hematom epicranian P-O stâng, traumatism toraco abdominal în partea stângă, șold+ genunchi drept. Ne-am auzit cu mama în telefon și am luat-o și pe ea din Copou cu fetița la Spitalul Sfânta Maria Iași”, a declarat profesor doctor Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, pentru bzi.ro.

Copilul prezintă traumatism cranio-cerebral , contuzii, echimoze. Este conștient, cooperant, stabil hemodinamic. Vor continua investigațiile”, a declarat managerul Alina Belu pentru sursa citată.

Ce spun polițiștii

Astăzi, 1 aprilie, în jurul orei 10.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe raza municipiul Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un conducător auto ar fi acroșat două persoane (un copil și un adult). Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursă foto cu rol ilustrativ: newsvaslui.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233