dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Aripi frânte la doar 19 ani. Andrei și-a pierdut viața după ce a fost spulberat de un Lamborghini. Tânărul își dorea să devină pompier

NAȚIONAL. Aripi frânte la doar 19 ani. Andrei și-a pierdut viața după ce a fost spulberat de un Lamborghini. Tânărul își dorea să devină pompier
28 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mare de lacrimi în familia lui Andrei. Băiatul în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața duminică, în timpul unei curse de mașini, organizată în Brașov, pe centura ocolitoare a orașului. Un Lamborghini Huracan a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberându-l pe băiat în drumul său.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Tragedie la o cursă de mașini. Un tânăr de 19 ani a murit după ce a fost spulberat de un Lamborghini ieșit în decor

În cadrul competiţiei Promo Rally care se desfăşoară pe ocolitoarea Braşovului, a avut loc un accident rutier, un spectator a fost grav rănit. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârstă de 19 ani se află în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, transmitea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, imediat după incident.

Poliţia judeţeană Braşov anunţă că, în urma primelor verificări, s-a stabilit că unul dintre şoferii care participau la concurs a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia accidentându-l pe spectator. Din păcate, tânărul de 19 de ani a fost declarat decedat.

Potrivit monitorfg.ro, Tedy Andrei, singurul copil al familiei, ar fi împlinit 20 de ani peste două luni. Andrei s-a născut în orașul Victoria. Tânărul a urmat cursurile școlii generale și ale Liceului Teoretic „IC Drăgușanu”, generația 2021. Era un copil bun, iubit de toată lumea, care își dorea să devină pompier pentru a putea salva viețile semenilor săi.

Șoferul se afla la prima sa cursă

Şoferul maşinii a scăpat fără răni, dar martorii spun că este în stare de şoc.

Am vorbit cu el şi nu îşi aduce aminte absolut nimic şi nu are cum să aibă vreo vină pilotul în cadrul unui eveniment organizat. Se poate întâmpla oricând o explozie de pneu şi să te duci pe arătură, acum nu a fost explozie de pneu că pur şi simplu el a luat piciorul de pe acceleraţie şi masina s-a destabilizat. Competiţia a fost imediat anulată”, a declarat Andy Popescu, vlogger auto, pentru Observator News.

Potrivit unor surse citate de Observator News, şoferul avea maşina Lamborghini de doi ani, iar la cursă se înscrisese chiar în această dimineaţă.

El a venit dimineaţă iniţial să se uite şi după aceea s-a hotărât să se înscrie la faţa locului. Nu a mai participat la genul ăsta de curse nicidată, am înţeles că a fost prima cursă”, a declarat un spectator pentru sursa citată.


Sursă foto: monitorfg.ro / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233