dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Șoferița care a distrus o familie după ce ar fi intrat cu mașina pe contrasens a murit la spital. Un băiețel de 7 ani, singurul supraviețuitor

NAȚIONAL. Șoferița care a distrus o familie după ce ar fi intrat cu mașina pe contrasens a murit la spital. Un băiețel de 7 ani, singurul supraviețuitor
28 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie pe o șosea din Timiș. O familie a fost distrusă de o șoferiță de 32 de ani care a intrat pe contrasens. Mama, de 28 de ani, tatăl, de 32 de ani, şi un copil de un an şi trei luni au murit la locul accidentului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ei. Șoferița care a provocat accidentul s-a stins din viață în această dimineață.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Familie distrusă de o șoferiță care ar fi intrat pe contrasens: mama, tatăl și fiul de un an au murit pe loc, iar băiețelul de 7 ani a fost rănit

Singurul supraviețuitor este băiețelul de șapte ani care a rămas orfan. Rănită a fost şi şoferiţa care se face vinovată de accidentul care a avut loc pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român. Impactul a fost atât de violent, încât bucăţi din autoturisme s-au împrăştiat zeci de metri, scrie Observator News.

Erau decedate încă de când a fost accidentul. Domnul a mai rezistat câteva secunde, de când i-a pus aparatul, apoi i s-a oprit inima. Lovit în cap”, povestește un tânăr pentru sursa citată.

Șoferița de 32 de ani, care ar fi provocat accidentul mortal, a încetat din viață în această dimineață, menționează sursa citată.

Ce spun poliţiştii

Pe DJ 591 A a avut loc un accident grav între doua autovehicule. 3 persoane au decedat. O femeie în vârstă de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român,iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers,condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului conducătorul auto, soția acestuia în vârstă 28 de ani și un băiețel de aproape 2 ani au decedat,iar celălalt copil al familiei, un băiat de 7 ani a fost rănit și transportat la spital. De asemenea, a suferit vătămări și conducătoarea auto.

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233