dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident provocat de un adolescent fără permis, după o cursă ilegală de mașini. Un copil de 12 ani este în stare gravă. VIDEO

27 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi copii cu vârste de 9, respectiv 12 ani au fost loviţi, duminică, de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 17 ani, copilul de 12 ani suferind leziuni grave. Accidentul a avut loc pe aerodromul din apropierea localităţii Siliştea Gumeşti, din judeţul Teleorman, iar Poliţia face cercetări cu privire la accident.

Volkswagen cu număr de Argeș a lovit în plin un BMW, tot cu număr de Argeș, cu care se luase la întrecere. Copiii răniți, care se aflau în zonă și priveau întrecerea, au fost victime colaterale, conform Total Impact.

Șoferul autoturismului marca Volkswagen, în vârstă de 17 ani, ar fi ajuns în zonă cu mașina, împreună cu bunicul său, care ar fi condus până la aerodrom și apoi l-ar fi lăsat la volan, nefiind drum public. Potrivit sursei citate, accidentul nu s-a petrecut în timpul cursei propriu-zise.

Șoferul BMW-ul, ajuns primul la capătul pistei, a întors mașina și apoi a staționat, însă nu la fel a procedat și minorul cu Volkswagen. Tânărul a întors și el, însă, la un moment dat, a mai încercat câteva "scheme", moment în care a pierdut controlul volanului și a izbit în plin BMW-ul staționat.

În urma coliziunii, mașina condusă de adolescentul de 17 ani a ieșit în afara pistei, unde se aflau cei doi copii, lovindu-i în plin. Cel mai mic, de 9 ani, a scăpat cu răni ușoare, însă pentru celălalt, de 12 ani, a fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD, care l-a transportat de urgență la București, în stare gravă.

Ce spun polițiștii

În data de 27.03 pe aerodromul din apropierea localităţii Siliştea Gumeşti, un tânăr de 17 ani din judeţul Argeş în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un autoturism staţionat a ieşit în afara pistei unde a lovit doi copii cu vârste de 9 respectiv 13 ani din localitatea Siliştea Gumeşti.

În urma incidentului, copilul de 13 ani a fost rănit grav fiind transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul Bucureşti”, informează, duminică după amiază, Poliţia judeţeană Teleorman.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.


Sursă foto / video: Youtube Total Impact

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233