dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Tragedie la o cursă de mașini. Un tânăr de 19 ani a murit după ce a fost spulberat de un Lamborghini ieșit în decor

NAȚIONAL. Tragedie la o cursă de mașini. Un tânăr de 19 ani a murit după ce a fost spulberat de un Lamborghini ieșit în decor
27 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un grav accident s-a produs în timpul unei curse de mașini, organizată în Brașov, pe centrura ocolitoare a orașului. Un Lamborghini Huracan a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberând în drumul său un spectator, un tânăr de 21 de ani.

„În cadrul competiţiei Promo Rally care se desfăşoară pe ocolitoarea Braşovului, a avut loc un accident rutier, un spectator a fost grav rănit. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârstă de 21 ani se află în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Poliţia judeţeană Braşov anunţă că, în urma primelor verificări, s-a stabilit că unul dintre şoferii care participau la concurs a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia accidentându-l pe spectator. Din păcate, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Cursa automobilistică dedicată piloţilor amatori este prima din acest an din Campionatul Promo Racing.

Cursa de mașini a fost anulată

Potrivit organizatorilor raliului, cursa de mașini a fost anulată.

În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături.

Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV. La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit. Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată", a transmis Biroul de presă al Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems.


Sursă foto: Observator News / news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233