dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Gest extrem pentru faimă pe TikTok. Un elev a fost la un pas să dea foc liceului pentru a obține cât mai multe vizualizări. VIDEO

22 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un elev de la Colegiul Tehnic George Bariţiu din Baia Mare a fost la un pas să dea foc liceului. Potrivit colegilor săi, adolescentul a aprins un brad din curtea şcolii pentru a obţine imagini spectaculoase pentru platforma TikTok.

Imaginile le-a obţinut, şi char mai mult de atât. A fost la un pas să dea foc întregului liceu, când flăcările s-au extins cu repeziciune. Bradul a fost cuprins de flăcări, care au început să se înalţe ajungând deja la câţiva metri.

Potrivit vasiledale.ro, un profesor a fost cel care a intervenit rapid şi a pus mâna pe un furtun cu apă, reuşind să stingă focul înaonte de a fi necesară intervenţia pomierilor.

Elevii au filmat flăcările, iar imaginile s-au viralizat imediat pe reţelele de socializare. „Bariţiu life” sau „Ne-am aprins” au fost cuvintele care însoţeau imaginile video cu bradul în flăcări.

Clădirea liceului nu a fost afectată de flăcări, astfel că nu a fost necesară intervenţia pompierilor.

În timpul pauzei de la ora 10.00, un elev de clasa a IX-a, care declară că accidental a aprins acel arbore, a provocat un incendiu care a fost lichidat prin intervenţia promptă a persoanalului care a fost format în acest snes. Chiar luna aceasta a fost un instructaj cu privire la măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp”, spune Simona Popescu, director al Colegiului Tehnic George Bariţiu din Baia Mare.

Elevul a fost amendat

Elevul în vârstă de 16 ani a fost amendat cu suma de 500 de lei, pentru că a fumat în incinta unității de învățământ. Practic, incendiul a pornit de la o țigară, pe care băiatul a aruncat-o în curte. El era împreună cu alți doi colegi care, la rândul lor, au fost și ei amendați, scrie Observator News.

La nivel de legislaţie şcolară este prevăzută ca şi sancţiune doar scăderea notei la purtare pentru că elevul se află în învăţământul obligatoriu”, mai spune ea.

Directoarea şcolii mai spune că a anunţat autorităţile printr-un apel la 112, iar adolescentul a fost sancţionat şi contravenţional. De asemenea, mai spune ea, părinţii elevului au fost chemaţi de urgenţă la şcoală şi a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în legătură cu evenimentul.


Sursă foto: Observator News

Sursă video: Youtube Baia Mare TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233