dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O maşină a ajuns într-un canal cu apă după explozia unei anvelope! Şoferul şi un adolescent s-au salvat singuri

CONSTANŢA. O maşină a ajuns într-un canal cu apă după explozia unei anvelope! Şoferul şi un adolescent s-au salvat singuri
22 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat, astăzi, să intervină pe DJ226, între localitățile Năvodari și Corbu, după ce o maşină a căzut într-un canal cu apă. 

La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă, pompieri. dar şi de la Poliţie. Înăuntrul maşinii nu se afla nicio persoană.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, apelul a fost făcut pe 112 de un participant la trafic care a văzut mașina în canal. Echipajele nu au găsit pe nimeni în mașină, însă, pentru a se asigura că nu sunt victime în canal, au fost solicitati și scafandri ISU care s-au deplasat către locul indicat cu 2 autospeciale și 5 scafandri. 

Ce spune IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Năvodari și Corbu, într-un canal, se află un autoturism.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că un bărbat, de 42 de ani, a condus un autoturism pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către orașul Năvodari, iar la un moment dat, din cauza exploziei unei anvelope, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, autoturismul oprindu-se în canal.

Atât conducătorul autoturismului, cât și un pasager, de 15 ani, au ieșit singuri din autovehicul.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Ce spun pompierii

Printr-un apel la numărul unic de urgență 112 am fost anunțați astăzi, în jurul orei 13.27 de existența unui autovehicul căzut într-un canal cu apă între localitățile Năvodari și Corbu. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul stației Midia cu o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă și cu o Ambulanță SMURD. Pentru a nu asigura că nu sunt victime în autovehicul, și nici în canal, din primele momente au fost alocați și scafandri ISU Constanța, care au intervenit cu două autospeciale. Din fericire, la locul solicitării nu au existat victime și nu a mai fost nevoie de intervenția echipajelor deoarece am fost informați că imediat după producerea evenimentului, ocupanții autovehiculului, un bărbat și un copil s-au autoevacuat, aflându-se în siguranță. Intervenția noastră s-a încheiat la ora 14.48”, a declarat sg. maj. Oana Manoilă, subofițer tehnic principal în cadrul Compartimentului Informare și Relații Publice.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233