dobroge.tv

Live

Încă un poliţist tânăr şi-a pus capăt zilelor. Andrei s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul şefului, la doar 25 de ani

Încă un poliţist tânăr şi-a pus capăt zilelor. Andrei s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul şefului, la doar 25 de ani
14 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr poliţist a fost găsit mort, împuşcat în cap, în Parcul Copou, din Iaşi. Potrivit ziaruldeiasi.ro, acesta se numeşte Andrei A. şi era încadrat poliţist la postul Leorda-Dorohoi.

Potrivit botosaneanul.ro, băiatul ar fi recurs la gestul extrem, după o decepție în dragoste. Acesta era adoptat de o familie de asistenți maternali din Botoșani, încă de la vârsta de 10 ani, și nu existau probleme între membri familiei și băiat.

Ziaruldeiasi.ro mai scrie că acesta s-ar fi împușcat cu pistolul șefului său, care este cercetat și el în acest sens. Din poliţiştii încadraţi la acel post de Poliţie, doar şeful avea în dotare un pistol, nu se ştie deocamdată cum a ajuns arma în posesia tânărului. Corpul a fost luat de la faţa locului şi transportat de la Institutul de Medicina Legală pentru necropsie. Poliţiştii caută cu ajutorul unui detector de metale tubul cartuşului.

Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, bărbatul avea 25 de ani și a fost găsit de echipajele medicale cu plagă împușcată extremitate cefalitică. Bărbatul avea pistolul lângă el.

”În cursul dimineții de 14 martie 2022, în jurul orei 06 am primit un apel la 112 conform căruia în Parcul Copou se află un tânăr în vârstă de 25 de ani care prezintă o plagă împușcată extremitate cefalică. Avea un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Am găsit bărbatul cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare. Echipajul de poliție l-a identificat și a identificat și arma. Există suspiciuni că ar fi polițist",a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, pentru bzi.ro.

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro / bzi.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233