dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă dând foc apartamentului. Toţi vecinii au fost evacuaţi. VIDEO

23 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 50 de ani din Galaţi a încercat să se sinucidă prin incendierea propriului apartament, însă nu a reușit. Din cauza fumului gros toţi locatarii au fost evacuaţi. Bărbatul a ajuns la spital.

Potrivit pompierilor, incendiul s-a produs într-un cartier din oraşul Galaţi. Fumul gros cate ieşea din apartament a fost văzut de vecini care au sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de pompieri Galaţi. Din interiorul apartamentului, a fost evacuată o victimă inconştientă, intoxicată cu fum. Din bloc, au fost evacuate trei persoane de pompieri şi alte 16 s-au autoevacuat.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit în dormitorul apartamentului şi că a fost provocat de victimă, fiind vorba despre o tentativă de sinucidere.

Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii incendiului este acţiune intenţionată. Tentativă de suicid”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

Victima aflată în stare de inconştienţă a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.


Sursă foto/ video: viata-libera.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233