dobroge.tv

Live

TULCEA. Doi bărbați și un copil și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit. Alte trei persoane au ajuns la spital. GALERIE FOTO

TULCEA. Doi bărbați și un copil și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit. Alte trei persoane au ajuns la spital. GALERIE FOTO
13 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav s-a petrecut duminică, 13 februarie, la ieșire din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol. Potrivit primelor informații, un șofer în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac aflat pe marginea drumului. Trei persoane, între care un copil și-au pierdut viața, iar alte trei persoane, între care un copil, au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit salvatorilor, în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru adulți și doi minori (toți de sex masculin). La fața locului, salvatorii au găsit două persoane decedate, un copil aflat în stop cardio-respirator și alte trei persoane, între care un copil, rănite.

Medicii au început manevrele de resuscitare pentru copil, însă fără rezultat. Alți doi adulți și un minor au transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Ce spun pompierii

În jurul orei 14:30, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DJ 222 la ieșire din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol.

La fața locului s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei ambulanțe de la SAJ Tulcea. 

În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau patru adulți și doi minori (toți de sex masculin). Salvatorii au acționat extragerea a doi adulți, ce prezentau semne incompatibile cu viața și a unuia dintre minori găsit în stop cardiorespirator. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul acestuia de către echipajul SAJ. Alți doi adulți și celălalt minor au transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Ce spun oamenii legii

La data de 13 februarie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit că, un tânăr în vârsta de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Agighiol către Tulcea, a intrat în coliziune cu un arbore aflat pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul a trei pasageri (doi adulți și un minor) și rănirea conducătorului auto și a unui minor ce se afla în același autoturism, cei din urmă fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare se efectuează cercetări”, transmite IPJ Tulcea.


Sursă foto: IPJ Tulcea / ISU Delta Tulcea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233