dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut de un șofer de autobuz. CT BUS: „Abaterile disciplinare sunt tratate cu zero toleranță”. VIDEO

13 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Scene șocante surprinse în Constanța. Un șofer de autobuz a luat la bătaie un pasager în stație. Potrivit martorilor, totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul l-a întrebat pe șofer cât mai sta în stație.

Șoferul de pe linia lui 102N bate un om nevinovat care așteptase de 15 minute autobuzul în stația Facultativă din Faleza Nord. Totul aveți pe aceste filmări! Așa Halal de șoferi să tot aveți RATC!!! Poliția Română 17:15 12.02.2022.”, a scris un pasager pe o rețea de socializare.

Ce spun reprezentanții CT BUS

Pe traseul liniei 102, în stația Zorelelor - Faleza Nord, a avut loc o altercație între un pasager care aștepta autobuzul și un șofer al CT BUS. Incidentul a escaladat, astfel că s-a solicitat intervenția autorităților, prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Pasagerul a fost transportat la spital, pentru mai multe investigații, iar cazul este cercetat de autorități și face obiectul unei anchete interne a CT BUS.

„Suntem în slujba cetățeanului și ne delimităm ferm de orice fel de comportamente care contrazic o conduită adecvată. Abaterile disciplinare sunt tratate cu zero toleranță”, a declarat directorul general al companiei de transport.

Ce spun polițiștii

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis, duminică, faptul că poliţiştii din cadrul municipiului Constanţa au fost sesizaţi sâmbătă seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată într-o staţie de autobuz.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, aflându-se în timpul serviciului, în calitate de şofer al unui autobuz, ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 65 de ani, în urma unui conflict spontan. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital, conştient şi cooperant. Acesta îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală în termenul prevăzut de lege”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 1 au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Sursă foto / video: CT 100

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233