dobroge.tv

Live

Destin frânt la doar 21 de ani. Andreea a murit lângă bunicul său, după ce au căzut cu mașina în lac: „Sper să ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu”

Destin frânt la doar 21 de ani. Andreea a murit lângă bunicul său, după ce au căzut cu mașina în lac: „Sper să ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu”
09 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident tragic la Suceava. Un bunic şi nepoata sa, Andreea, şi-au pierdut viaţa după ce au plonjat cu maşina într-o groapă imensă plină cu apă. Pompierii au fost nevoiţi să evacueze apa pentru a scoate autoturismul la mal. Martorii spun că tragedia ar fi putut fi evitată dacă lacul apărut în urma unor lucrări la drum ar fi fost semnalizat corespunzător.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Un bărbat și o femeie şi-au pierdut viaţa după ce au căzut cu maşina într-un lac

Potrivit Observator News, tragedia s-a întâmplat pe drumul judeţean care leagă Suceava de Berchişeşti, la ieşire din satul Liteni. La volan s-ar fi aflat bunicul, în vârstă de 75 ani, care a pierdut controlul volanului şi a ajuns în groapa adâncă de opt metri.

S-o făcut verde semaforul, el o plecat în faţa mea, nu avea viteză şi o dată şi-o dat drumul, l-am văzut cum îşi dă drumul cu viteză mică. S-o învârtit o dată maşina peste cap şi s-o scufundat. În 20 de secunde s-a scufundat mașina”, a declarat un martor pentru sursa citată.

Andreea visa să devină asistent medical

A fost nevoie de ajutorul scafandrilor pentru a aduce victimele la mal. Dar medicii nu au mai putut face nimic pentru şofer şi pentru nepoata lui, în vârstă de 21 de ani, care se pregătea să devină asistent medical.

Pompierii au fost nevoiţi să evacueze apa pentru a scoate autoturismul la mal. Groapa a apărut în urma lucrărilor de modernizare la drumul judeţean. Localnicii spun că nu a fost semnalizată corespunzător şi că nu au fost luate toate măsurile ca astfel de tragedii să fie evitate.

Mare de lacrimi după moartea Andreei

Moartea fulgerătoare a tinerei i-a îndurerat atât familai cât și prietenii. Pe rețelele de socializare au apărut zeci de mesaje de condoleanțe.

Dumnezeu să te ierte Andreea. Să fii în rând cu îngeri, să te păzească, scumpa mea

Condoleanțe familiei! Îmi pare rău pentru ea,era prea tânără!

Dumnezeu să te ierte ,fata dragă

Pentru asta ,toată lumea trebuie trasă la răspundere(autoritatile) și inclusiv executantul lucrării. Nici un parapet frate,nici unul,incredibil. Dumnezeu sa te ierte Andreea!

Condoleanțe familie Domnul să îi întărească e durere mare păcat de așa o ființă frumoasa îmi pare rau de ea .nu o cunosc dar ma doare faptul că în ziua se azi tineri noștri se duc așa în grabă așa de frumoși..Domnul să îi întărească familia”

Am cunoscut-o acum 2 ani , vindea la un magazin in localitate ...era un înger de fata foarte atenta cu clienții care intrau în magazin se comportă foarte frumos mult educata ...Dumnezeu ia oamenii buni și cu suflet mare ...dar totuși e păcat pentru tinerețea ei ..Dumnezeu sa o ierte , suflet frumos

Zbor lin spre cer, fata draga si frumoasa!!

Drum lin în împărăția lui Dumnezeu, înger frumos! Părinților multă putere pentru a merge mai departe căci este foarte greu

Frumusete de fata, ingerii sa te insoteasca in zborul tau la ceruri! Dumnezeu sa te odihnească în Împărăția Sa! Zbor lin, printre îngeri!

Andreea dragă, e prea puțin acum orice am spune! Ne vom aminti, atât putem face, de copilul frumos și senin care ne-a fost elev, de bucuria celor 8 ani petrecuți împreună! Dumnezeu să te odihnească în pace!, este mesajul postat de reprezentnații Școlii Berchișești.

De ce tu? Viața a fost prea nedreaptă cu tine. Nu o sa te uit niciodată draga mea Andreea. Nu îmi vine să cred. Sper să ne vedem din nou acolo Sus. Te voi iubi mereu

Dumnezeu sa te ierte suflet frumos, ai plecat mult prea repede de lângă noi, am fost prietene de mici dar nici o clipa nu m-am gândit ca Dumnezeu te va lua asa repede lângă el. Este o durere imensă, condoleanțe și putere familiei..


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233