dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Sfârșit tragic pentru Olguța: a fost înjunghiată de soțul ei, chiar sub privirile cumnatei, din cauza geloziei

NAȚIONAL. Sfârșit tragic pentru Olguța: a fost înjunghiată de soțul ei, chiar sub privirile cumnatei, din cauza geloziei
04 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O femeie de 35 de ani din Giurgiu a murit, seara trecută, după ce a fost înjunghiată de soţul ei. Crima ar fi avut loc după ce tânăra, care dorea despărţirea, a venit în apartamentul bărbatului pentru a-şi recupera mai multe lucruri. A urmat un conflict în timpul căruia aceasta a fost atacată cu un cuţit. Imediat după crimă, bărbatul a fugit.

Potrivit Observator News, crima cumplită a avut loc azi-noapte în Giurgiu. O femeie de 35 de ani a fost înjunghiată de soţul ei, iar rana a fost atât de profundă încât medicii care au fost chemaţi să o salveze, nu au mai putut face nimic. Cei doi erau despărţiţi şi nu mai locuiau împreună.

Se pare că totul s-a întâmplat pe fondul unui acces de gelozie.

Crima ar fi avut loc în faţa unei cumnate a victimei. Cele două veniseră pentru ca aceasta din urmă să recupereze câteva lucruri din apartamentul în care locuise.

Tragedia a avut loc într-un bloc din cartierul Tineretului, iar bărbatul a fugit imediat după atac, însă a fost prins la o oră după faptă și dus la audieri, scrie sursa citată.

Astăzi (ieri n.r.), ora 20:06, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat sprijinul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din municipiul Giurgiu.

La scurt timp, bărbatul de 45 de ani, din municipiul Giurgiu a fost depistat”, a transmis subcomisar Stan Ramona, purtător de cuvânt al Poliției Giurgiu, citată de Observator News.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233