dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Distracție transformată în tragedie: Daniela este în moarte cerebrală după ce s-a izbit de copaci cu colacul tras de o mașină. Părinții încă speră la o minune

NAȚIONAL. Distracție transformată în tragedie: Daniela este în moarte cerebrală după ce s-a izbit de copaci cu colacul tras de o mașină. Părinții încă speră la o minune
03 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Daniela, tânăra de 21 de ani rănită grav în accidentul produs luna trecută pe un drum forestier din Negrești Oaș, județul Satu Mare, este în moarte cerebrală. Medicii le-au cerut părinților acordul pentru prelevarea organelor, însă oamenii au refuzat, sperând că fiica lor își va reveni.

Potrivit Observator News, Daniela se află la Spitalul Județean din Baia Mare, în comă de gradul 4, fiind intubată pe Secția de Terapie Intensivă. Din păcate, tânăra este în moarte cerebrală, fiind ținută în viață doar de aparate.

De la distracție, la tragedie

Reamintim că accidentul cumplit a avut loc în noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2022, pe un drum forestier din Negrești Oaș, județul Satu Mare, după ce colacul cu care trei tineri se dădeau pe zăpadă, tras de o mașină, s-a izbit violent de copaci. Sergiu a murit pe loc, în timp Daniela și Patricia, ambele de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la spital.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Sergiu a murit, iar Daniela este în stare critică după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de o mașină: „Nu mă lăsa a nimănui în lumea asta”

„În jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor trei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier. În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau trei persoane. La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean”, au transmis atunci pompierii militari sătmăreni.

Impactul a fost cumplit pentru cei trei tineri.

Sergiu a murit pe loc, iar cele două tinere au fost grav rănite, fiind transportate la spital.

UPDATE 4 februarie. S-a stins din viaţă Daniela, tânăra de 21 de ani ajunsă în comă la spital după ce colacul tras de o mașină s-a izbit de copaci. ''Cât ai luptat şi ce durere ai lăsat în urmă''

Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233