dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O elevă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 1 al școlii după o ceartă cu diriginta

NAȚIONAL. O elevă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 1 al școlii după o ceartă cu diriginta
17 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tentativă de sinucidere la o şcoală din Gorj. O elevă din 15 ani s-a aruncat de la etajul 1, după ce s-a certat cu diriginta, căruia i-a reproşat că i-a scăzut nota la purtare la 4.

Potrivit Observator News, fata a devenit extrem de agresivă în limbaj şi a înjurat aproape pe toată lumea. În pauză, a continuat să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și dirigintei, după care s-a urcat pe pervaz şi a sărit de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.

Din fericire, copila nu s-a accidentat şi este în afara oricărui pericol, ea revenind în clasă după săritură. A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia.

Incidentul a avut loc în perimetrul Liceului Tehnologic Nr. 2 din Tg-Jiu. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară.

Ce spun poliţiştii

În urmă cu puțin timp, a avut loc un incident în perimetrul Liceului Tehnologic Nr. 2 din Tg-Jiu.

O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproșat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității.

În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.

Sosit de urgență echipajul de la Ambulanță a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol.

A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia. Din discuțiile purtate cu directorul școlii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj.


Sursă foto: ziare.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233