dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Imagini greu de privit. Copil cu dizabilități, lovit cu pumnii de tată, în timp ce mama filmează și râde: „Cu tata nu faci așa”. VIDEO

NAȚIONAL. Imagini greu de privit. Copil cu dizabilități, lovit cu pumnii de tată, în timp ce mama filmează și râde: „Cu tata nu faci așa”. VIDEO
12 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O filmare șocantă a apărut în spațiul public. Un tată își lovește în mod repetat cu pumnul în față băiatul de 12 ani. Bărbatul, din Iași, are acum dosar penal, iar mama și copilul, încadrați în grad de handicap, au fost preluați de DGASPC.

În filmarea de jumătate de minut, făcută de mamă, se vede cum tatăl își ține copilul pe genunchi și cei doi se joacă. La un moment dat, băiatul își mușcă părintele de față. Bărbatul se enervează, îi dă doi pumni în față copilului, îi prinde o mână și îi sucește degetele, apoi îi dă iar pumni în față și îl înjură. În acest timp, copilul țipă și plânge.

Nu face așa, Andrei. Cu tata nu faci așa. Mă mușcă, de ce? Uite ce mi-a făcut. M-a mușcat de față”, spune bărbatul în timp ce-l bate pe băiețel, iar acesta începe să plângă și fuge din cameră.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a deschis un dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, după apariția în spațiul public a filmării, și a deschis o anchetă în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Iași.

Urmare a imaginilor apărute în mediul online cu privire la agresarea unui minor, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lețcani s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului în vederea stabilirii întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor care se impun. De asemenea, minorul împreună cu mama se află în prezent într-un centru pentru protecția victimelor violenței domestice”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, potrivit Libertatea.

Reprezentanții DGASPC spun că părinții copilului sunt în divorț.

Am lansat o serie de investigații și am descoperit că băiatul de 12 ani este încadrat în grad de handicap, învață la o școală specială, iar părinții lui sunt în divorț. Am stat de vorbă și ne-am întâlnit cu mama și acel copil, am început un program de consiliere, am luat legătura cu Direcția de Asistență Comunitară fiindcă au domiciliul pe raza municipiului Iași și au fost îndrumați către un centru «mama și copilul» pentru persoane aflate în dificultate”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt al DGASPC Iași.

Săptămâna trecută, o altă filmare cu o fetiță de doi ani din Constanța, agresată și umilită de mama ei, a șocat opinia publică. În imaginile postate de o rudă pe Facebook se vede cum femeia de 29 de ani își lovește cu brutalitate fețița de aproximativ doi ani, o înjură și o jignește, în timp ce copilul plânge sfâșietor. „Ia de-aici. Te omor, că semeni cu tac-tu!”, spune femeia, în timp ce o agresează și îi vorbește vulgar -- detalii aici: Imagini care îți rup sufletul. O constănțeancă aproape își ucide în bătaie fetița de doar doi ani pentru că seamănă cu tatăl său: „I-a trebuit lu tac-tu turcoaică”. VIDEO ȘOCANT


Sursă foto: Libertatea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233