dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Destin frânt într-o clipă de neatenție. O șoferiță de 22 de ani și-a pierdut viața între fiarele mașinii, după ce a fost lovită de tren

NAȚIONAL. Destin frânt într-o clipă de neatenție. O șoferiță de 22 de ani și-a pierdut viața între fiarele mașinii, după ce a fost lovită de tren
11 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 22 de ani a decedat, marţi după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a fost lovit de locomotiva unui tren, la trecerea peste calea ferată din zona localităţii arădene Nădab. Autoturismul a fost târât circa 100 de metri, după impact.

Potrivit Observator News, trenul circula pe ruta Timişoara - Oradea, iar şoferiţa, care era singură în autoturism, nu ar fi acordat prioritate trecerii garniturii feroviare.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Mare de lacrimi după moartea Gabrielei. Tânăra ucisă de tren urma să primească inelul de logodnă: „Sigur o să fii un înger în Rai”

Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului, care se afla singură în vehicul”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Pentru extragerea autoturismului de sub locomotivă şi a victimei din autovehicul au intervenit echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Niciun călător din tren şi nici mecanicii de locomotivă nu au suferit răni.

UPDATE

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 ianuarie 2022, în jurul orei 16.00, ca urmare a neasigurării de către conducătorul auto la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Nădab – Şimand, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul privat Interregional 10501, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Oradea. Din informaţiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniţi, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Trenurile afectate, care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor la locul accidentului, sunt: R 3474 Arad - Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord - Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea - Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34.

Menţionăm faptul că toate trenurile staţionate temporar, până la finalizarea cercetărilor de la locul accidentului rutier, sunt alimentate cu energie electrică şi căldură”, a precizat CFR SA.


Sursă foto: Aradon

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233