dobroge.tv

Live

Clipe de coșmar pentru o asistentă aflată în gardă. Fiul ei de șapte ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce tatăl s-ar fi aruncat cu el de la etajul 4

Clipe de coșmar pentru o asistentă aflată în gardă. Fiul ei de șapte ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce tatăl s-ar fi aruncat cu el de la etajul 4
06 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O mamă din Râmnicu Vâlcea a trecut prin clipe de groază. Băiețelul ei de șapte ani, pe care îl lăsase în grija tatălui, a ajuns de urgență la spitalul la care ea se afla în gardă. Mai mult, și soțul acesteia a ajuns la spital în stare gravă. Incidentul şocant s-a petrecut în după amiaza zilei de 5 ianuarie. Potrivit martorilor, adultul a sărit în gol cu cel mic în braţe de pe balcon.

Mama copilului era de gardă la spitalul din oraş, când fiul ei a fost adus cu ambulanţa, în stare gravă. Individul se certa des cu soţia în ultima perioadă, iar surse Observator spun că începuse să consume droguri. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Potrivit Observator News, ca şi în alte dăţi în care mama era la muncă, băiatul de şapte ani a rămas acasă cu tatăl lui. Îl ştia pe copil în siguranţă. După-masă însă, cuprins parcă de nebunie, bărbatul l-a dus pe copil pe balcon şi s-ar fi aruncat cu el în braţe de la etajul patru. Bubuiturile şi plânsetul sfâşietor al copilului i-au alarmat pe vecini, care au sunat la 112.

Deşi în stare de şoc, rănit grav, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că cineva i-ar fi împins pe amândoi de la etaj.

Amândoi au ajuns la spitalul judeţean de urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde mama băiatului e asistentă. Femeia era de gardă când fiul ei a fost adus cu ambulanţa, în stare gravă. Două ore mai târziu, pentru că la spitalul din Vâlcea nu funcţiona computerul tomograf, copilul a fost transferat la spitalul de urgenţă din Craiova.

Sursa citată menționează că cel mic este conştient, cooperant, stabil hemodinamic, dar prezintă traumatism de coloană cervicală şi traumatism toracic cu fracturi costale.

Tatăl a murit la spital

Bărbatul a murit la spital, la scurt timp, rănile suferite fiind incompatibile cu viaţa. Potrivit sursei citate, el era cunoscut cu probleme psihice. Era şofer de TIR şi petrecea mult timp în străinătate. Şi când era acasă, nu avea prieteni.

Anchetatorii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle de ce a recurs bărbatul la acest gest.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233