dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Vilă vandalizată de cei care au închiriat-o de Revelion: „Aveau săbii, macete. Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge”

NAȚIONAL. Vilă vandalizată de cei care au închiriat-o de Revelion: „Aveau săbii, macete. Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge”
03 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O vilă din zona centrală a Capitalei a fost vandalizată de cei care au închiriat-o. a povestit pentru Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila. Între timp, a depus și plângere penală.

Potrivit Observator News, petrecăreţii au reuşit să distrugă inclusiv pereţii casei. Mai mult, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground. Din păcate, proprietarul nu avea asigurare. 

Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici... Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge”, a povestit Babu Iancu, proprietarul vilei.

Distracția a fost întreruptă când unul dintre ei și-a dat seama că sunt filmați de camerele montate în vilă. Au spart biroul proprietarului, au smuls cablurile sistemului de supraveghere și au continuat petrecerea nebună. Banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare au fost rapid recuperați. Ar fi organizat o adevărată petrecere underground, la care accesul se făcea doar pe baza biletelor tăiate la intrarea în vilă. Totul fără știrea proprietarului.

Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum... spargi pereți”, a declarat proprietarul pentru Digi 24.

3.500 de lei au plătit tinerii pentru o noapte de distracție. Proprietarul trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puțin 20 de ori suma pentru a-și recupera investiția, adică peste 14.000 de euro.

Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri”, este de părere proprietarul.

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliție și speră să își recupereze, măcar parțial, investiția.


Sursă foto: Digi 24

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233