dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Şi-a scos prietenul la o plimbare cu BMW-ul. Bărbatul era şi beat şi drogat, iar amicul a ajuns la spital - VIDEO

JUDEŢUL CONSTANŢA. Şi-a scos prietenul la o plimbare cu BMW-ul. Bărbatul era şi beat şi drogat, iar amicul a ajuns la spital - VIDEO
30 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 39 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a urcat beat şi drogat la volanul unei maşini şi a provocat un accident grav. Totul s-a petrecut ieri după amiază, pe DN39, drumul care leagă localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

Bărbatul şi-a scos la plimbare un prieten, dar nu a ajuns prea departe. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal o autoutilitară. În urma impactului violent, BMW-ul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public. Pasagerul din dreapta a suferit mai multe răni şi a fost transportat la spital, în timp ce ambii şoferi au scăpat doar cu câteva zgârieturi. 

Bărbatul care se afla la volanul BMW-ului a rămas fără permis şi s-a ales şi cu un dosar penal, după ce poliţiştii au descoperit că a urcat la volan deşi era băut şi drogat.

Ce spune IPJ Constanţa

Potrivit IPJ Constanța, ieri în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 52 de ani, care circulau din sensuri opuse.În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public.

„Din primele cercetări a reieșit că șoferul de 39 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la momentul producerii accidentului, șoferul de 39 de ani se afla sub influența substanțelor psihoactive.Acesta a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv pentru amfetamină“, a transmis IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233