dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Familie distrusă în urma unui accident. Tatăl a murit, iar mama şi cei doi copii au ajuns la spital

NAȚIONAL. Familie distrusă în urma unui accident. Tatăl a murit, iar mama şi cei doi copii au ajuns la spital
28 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sfârşit tragic pentru o familie din Timişoara. În timp ce conducea pe DN 68, în judeţul Hunedoara, într-o curbă, tatăl a pierdut controlul voloanului, din cauza carosabilului umed, şi s-a izbit violent de un TIR.

Potrivit Observator News, în urma impactului puternic, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul de 35 de ani a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita timp de 45 de minute.

Femeia și cei doi copii, o fetiță de cinci ani și un băiețel de șapte ani, care se aflau lângă el în mașină, au fost răniți și au ajuns la spitalul din Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ce spun oamenii legii

Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, pe sensul de mers Caransebeș – Hațeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat in coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Gorj.

În urma acestui eveniment rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei femei în vârstă de 39 de ani și a doi minori în vârstă de 7 si 5 ani, aflați în calitate de pasageri ai autoturismului. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, spune Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.


Sursă foto: Observator News 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233