dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un tânăr de 24 de ani se află în stare gravă după ce s-a izbit cu mașina de un camion. GALERIE FOTO / VIDEO

13 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Accident grav pe Drumul European E 58, pe raza satului Buzeni din comuna Băluşeni, județul Botoșani. Un tânăr de 24 de ani a fost grav rănit după ce s-a izbit cu mașina de un camion.

Mașina implicată în accident s-a transformat într-un morman de fiare, în urma impactului. Potrivit Monitorul de Botoșani, accidentul s-a produs pentru o porţiune de drum drept. Şoferul unui autoturism marca Ford, care se îndrepta spre Botoşani, a intrat brusc pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un camion care circula regulamentar.

Ce spune ISU Botoșani

Șoferul autoturismului, în vârstă de 24 ani, a rămas încarcerat. La fața echipajului au ajuns în cel mai scurt timp două echipaje din cadrul Detașamentului de Botoșani, cu o autospecială de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, tânărul a fost scos din mașină, fiind preluat de echipajul SMURD, în stare critică. Până la sosirea forțelor de intervenție, victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, care trecea prin zonă. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a transmis Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.


Sursă foto: monitorulbt.ro

Sursă video: Botoșani Exclusiv TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233