dobroge.tv

Live

Şofer beat, prins pe bulevardul Mamaia. Bărbatul conducea o maşină cu cauciucurile sparte

Şofer beat, prins pe bulevardul Mamaia. Bărbatul conducea o maşină cu cauciucurile sparte
12 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat care a urcat băut la volan a fost prins de un poliţist, înainte de a provoca vreo tragedie.Şoferul circula haotic pe bulevardul din staţiunea Mamaia, iar maşina era cu cauciucurile sparte.

În noaptea de 10/11 decembrie, în jurul orei 00.45, un poliţist aflat în timpul liber a depistat un şofer care circula haotic prin staţiunea Mamaia. Agent şef adjunct de poliţie Cosmin Guicilă, din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa, se afla în timpul liber, la volanul autoturismului personal, când a văzut că o maşină circulă cu cauciucurile sparte şi haotic.

„Cosmin s-a apropiat de autoturism, pentru a putea să-l observe pe cel care se afla la volan şi, în acelaşi timp, a solicitat sprijin colegilor lui, care s-au deplasat de îndată către locaţia indicată”, transmite IPJ Constanţa.

Deoarece şoferul părea dezorientat şi nu vorbea coerent, poliţiştii i-au cerut acestuia să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a declarat că anvelopele autoturismului s-au spart, după ce ar fi intrat în coliziune cu o bordură de la marginea carosabilului”, mai spun poliţiştii.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233