dobroge.tv

Live

Noi detalii despre crima înfiorătoare de la Iași: doi studenți la Medicină, ucişi şi incendiaţi în vila de lux în care locuiau

Noi detalii despre crima înfiorătoare de la Iași: doi studenți la Medicină, ucişi şi incendiaţi în vila de lux în care locuiau
11 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cadavrele a două persoane au fost găsite, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului, anchetatorii luând în calcul un dublu asasinat.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Doi studenţi la Medicină, găsiţi morţi în vila în care locuiau. Anchetatorii iau în calcul un dublu asasinat

Potrivit Observator News, cei doi au fost înjunghiaţi şi mai apoi incendiaţi pentru a se şterge urmele crimei. Nu se ştie încă dacă asasinul a fost prins. La audieri au ajuns până acum doi studenţi marocani. Au fost ridicaţi de poliţişti chiar din camera de cămin, dar ca martori.

Dubla crimă a avut într-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului. Cei doi - un băiat de 25 de ani de origine marocană şi iubita lui româncă de 23 de ani - închiriaseră vila în urmă cu câteva săptămâni şi plăteau o mie de euro pe lună. Ambii erau studenţi la facultatea de Medicină.

Uciși și incendiați

Sursa citată menționează că la sfârşitul săptămânii, băiatul ar fi fost aşteptat la Bruxelles de rude. Ieri ar fi trebuit să fie deja acolo. Când au văzut că n-au nicio veste de la tânăr, oamenii s-ar fi speriat şi au sunat în România la poliţie. Anchetatorii au venit imediat să afle ce s-a întâmplat. Când au intrat în casă, au decoperit măcelul. Cei doi studenţi zăceau pe podea la parterul vilei. Ar fi fost ucişi de câteva zile. Cei doi aveau urme de violenţă pe corp, aveau vânătăi şi erau înjunghiaţi.

Anchetatorii au împânzit zona şi au cercetat ore în şir casa şi împejurimile pentru a găsi orice indiciu care i ar putea duce la criminal.

Între timp, alţi poliţişti au ajuns la Universitatea Tehnică din iaşi. Doi studenţi de aici au fost luaţi şi duşi la audieri. Cei doi ar fi tot de origine marocană. Anchetatorii vor să afle de la ei tot ce ştiu despre tinerii ucişi şi dacă au habar cine a fost în stare de o asemenea crimă.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233