dobroge.tv

Live

Imagini de la accidentul de pe Autostrada A4. Două autocamioane s-au ciocnit: unul s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări

Imagini de la accidentul de pe Autostrada A4. Două autocamioane s-au ciocnit: unul s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări
11 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină sâmbătă, 11 decembrie, în urmă cu puțin timp, pe Autostrada A4, la aproximativ 500 de metri de intrarea de la Agigea, sensul spre Ovidiu, acolo unde a avut loc un accident.

Potrivit primelor informații, un autocamion s-a răsturnat și a rupt parapeții despărțitori ai autostrăzii lovind un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus. Unul dintre cele două autocamioane implicate a fost cuprins de flăcări. Unul dintre ele era încărcat cu piatră, iar celălalt cu cereale.

La fața locului au intervenit Detașamentul Port cu două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă și un SMURD B, iar din cadrul Detașamentului Palas o automacara, un SMURD B, iar Detașamentul Fripis cu un echipaj de descarcerare.

Nu au fost înregistrate victime.

Sensul de mers către Constanța este blocat.

UPDATE 15.15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, kilometrul 19+200 de metri, în apropierea localității Agigea, județul Constanța, a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autotrenuri. Unul dintre acestea s-a răsturnat, fiind împrăștiat pietriș pe carosabil. Nu sunt persoane rănite.

Traficul rutier pe sensul către Constanța este oprit.

UPDATE 16.45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat pe a treia bandă a autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea, după ce anterior, la kilometrul 19+200 de metri, în apropierea localității Agigea, județul Constanța, a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autotrenuri, eveniment rutier ce nu a fost soldat cu persoane rănite.

Traficul rutier este în continuare restricționat pe benzile 1 și 2 pentru a permite repunerea pe roți a autotrenului răsturnat, nefiind valori de trafic ridicate în zonă. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233