dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un şofer a fost filmat pe contrasens, pe Bulevardul Mamaia: bărbatul a fost identificat și invitat la sediul Poliției. VIDEO

06 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens, pe bulevardul Mamaia, din Constanța și a mers pe sensul greșit până când în fața lui a ajuns un alt autoturism care mergea regulamentar. Culmea tot șoferul care circula corect s-a văzut nevoit să dea cu spatele ca să-i facă loc celuilalt să întoarcă pe banda corectă.

Poliția s-a sesizat după ce incidentul care s-a petrecut chiar în fața sediului IPJ Constanța a fost filmat de un martor iar imaginile s-au viralizat. Șoferul care a intrat pe contrasens a părut confuz în momentul în care s-a trezit cu o altă mașină în față. Doar o minune a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie.

În cursul zilei de luni, 6 decembrie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au sesizat, din oficiu, cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un autoturism circula pe sensul opus de mers, în municipiul Constanța - bulevardul Mamaia.

Bărbatul care se afla la volan a fost identificat și invitat la sediul Poliției, urmând a fi dispusă măsura sancționării contravenționale pentru abaterile la regimul rutier, precum și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, a anunțat IPJ Constanța.


Sursă foto / video: Youtube Realitatea Locală

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233