dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Mamă și fiu, uciși cu toporul de tată: după crima înfiorătoare, bărbatul a plecat cu mașina și a făcut accident

NAȚIONAL. Mamă și fiu, uciși cu toporul de tată: după crima înfiorătoare, bărbatul a plecat cu mașina și a făcut accident
05 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident rutier în zona Costești, județul Vaslui, a scos la iveală o crimă înfiorătore. Șoferul, care ieșise în decor cu mașina, le-a spus medicilor de pe ambulanță că și-a ucis soția și fiul acasă, la Cornii Albești.

Potrivit Observator News, bărbatul, care era singur în autoturism, era rănit ușor, la locul accidentului fiind trimisă ambulanță B2 cu asistent medical de la Vaslui. Trimise de urgență la locuința bărbatului, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la Vaslui, dar și reprezentanți ai primăriei din localitate au confirmat informația. Soția și fiul zăceau fără suflare în casă.

Bărbatul i-a lovit de mai multe ori cu toporul, provocându-le răni incompatibile cu viața. În momentul accidentului rutier, acesta era plin de sângele celor două victime, scrie presa locală.

Potrivit unui comunicat al polițiștilor vasluieni, victimele au vârste de 79 de ani (mama) și 46 de ani (fiul). Presupusul criminal se află în custodia oamenilor legii.

La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a transmis IPJ Vaslui într-un comunicat.


Sursă foto: vremeanoua.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233