dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident cumplit: doi oameni, loviţi pe trecere de un şofer căruia i s-ar fi făcut rău la volan. GALERIE FOTO / VIDEO

29 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs luni după-amiază, într-o intersecție din zona Calea Șagului, Timișoara. Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens, ciocnindu-se cu o altă mașină. În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată în doi oameni ce traversau regulamentar strada, potrivit site-ului local Tion.ro.

Șoferul, în vârstă de 59 de ani, care a provocat incidentul conducea dinspre bulevardul 16 Decembrie, înspre Calea Șagului, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a ajuns pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău la volan.

Atunci, a intrat într-un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, iar apoi mașina a spulberat doi oameni, o femeie și un bărbat de 68 de ani, care se aflau pe trecerea de pietoni.

Scăpată de sub control, mașina condusă de șoferul care a provocat accidentul s-a oprit mai apoi în parcare, unde a mai avariat patru autoturisme.

Potrivit site-ului local Opinia Timișoarei, șoferul cu pricina a suferit o criză de epilepsie în timp ce se afla la volan. În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma impactului au rezultat trei victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, a transmis IPJ Timiș.


Sursă foto: tion.ro / Facebook Denisa Stoica / Opinia Timișoarei

Sursă video: tion.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233