dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O profesoară a ajuns la spital după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în clasă

NAȚIONAL. O profesoară a ajuns la spital după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în clasă
10 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O profesoară de la un liceu din Iași a ajuns la spital după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în sala de curs. Tânărul spune că s-a jucat cu spray-ul în timpul pauzei și că ar fi pulverizat spre geam, dar vântul a adus vaporii toxici înapoi în interior. Acum riscă scăderea notei la purtare. Și poliția face verificări, scrie Digi 24.

Incidentul a avut loc în pauza de dinaintea orei de logică. La doar câteva minute după începerea lecției profesoarei i s-a făcut rău. Echipa medicală de la cabinetul școlii a fost solicitată imediat.

„I-am dat primul ajutor pentru că doamna prezenta un edem Quincke, asta înseamnă că avea limba amorțită și simțea furnicături în gât”, a declarat asistenta medicală a liceului pentru sursa citată.

Imediat au fost dechise toate geamurile, iar elevii cei 27 de elevi de clasa a IX-a de la Liceul cu Program Sportiv din Iași au fost evacuați de urgență.

El spune că a pulverizat la geam în afară. L-am întrebat de ce a venit cu așa ceva la școală și mi-a spus: din autoapărare, fiindcă în cartier se simte amenințat, iar gestul respectiv probabil că l-a făcut din teribilism”, a declarat Ilie Gheorghică, directorul liceului, pentru sursa citată.

Un echipaj SMURD a ajuns la liceu, iar profesoara de 44 de ani a fost dusă la spital pentru investigații suplimentare. Intervenția rapidă a echipei medicale din școală a eliminat însă riscul unei reacții alergice severe.

La noi pacienta era stabilă hemodinamic, fără semnele unei reacții anafilactice. A fost monitorizată și a plecat la domiciliu cu recomandări de consult alergologic”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Polițiștii fac verificări. La fel, și conducerea școlii a început o anchetă. Din fericire, niciun elev nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Sursă foto: 7Media.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233